2012. december 10., hétfő

Karácsonyi kívánságlista - Wishlist for Xmas

Ahogy közeledik a karácsony, egyre több dolog jut eszembe, aminek örülnék az ünnepekre. Kezdjük egy egyszerű igazsággal - lojális vagyok. Hihetetlenül. Ha egyszer bebizonyította valami, hogy méltó a csodálatomra, onnantól kezdve szerves része lesz az életemnek és nem fogom megcsalni 'fűvel-fával' (lásd a példám az Apple márka elkötelezett szeretőjeként). Ezen az elven alapulva tekintsünk hát a hűség-listámra :)


Christmas is coming and I've got some pretty good ideas as Xmas present for myself from my relatives. Let's start it with a simple truth - I'm super loyal. If a brand convinced that it's worthy for my admiration, it will be an integral part of my life, I'll never "cheat on it" (look at Apple and all the MacBook and iPhone stuff in my life). So take a look into my list that way!


MAC cosmetics

Úgy került hozzám az első termékük, hogy nem is magamnak szerettem volna ajándékot venni, anyukámnak kerestem egy jó minőségű pirosítót. Nos, mondanom sem kell, jó helyen jártam, találtam is 3 típust kb. 70 árnyalatban. Kaptam egy próbasminkelést az egyik kedves sminkesüktől. Ez volt az a pillanat, mikor rádöbbentem, milyen professzionális és csodás márka is ez. Minőségi, szupertartós, egyedi, utánozhatatlan! Persze a jó dolgok sosincsenek ingyen, de ajánlom mindenkinek, aki nem szereti a silány megoldásokat és ad az apró részletekre. Én karácsonyra is sok női rokonom lepem meg egy-egy (vagy anya esetében egy raklap:P) MAC-csodával!

I fell in love with MAC cosmetics first when I was looking for a blush for my mother. The only important thing was the quality. Well, a MAC store was a perfect place for that, there was such 70 shades in 3 kind of blushes. One of the sweet makeup artists prepared my makeup and that was the time I realized how professional and amazing brand it is! Good quality, super lasting, unique and inimitable products! Good things are never for free but I recommend that brand for everyone who cares about details and herself actually. For most of my aunts (and my other female relatives of course) I decided to buy some MAC-wonders!

Óhajtott termékek:
Fix+ (amit smink alá vagy fölé is permetezhetsz az arcodra), a fixálásért és megfelelő hidratáltságért felel. Egy csodajó termék, kényezteti az arcot. Én smink alatt próbáltam eddig, de remekül működik, előkészíti az arcot.
Mineral púder és alapozó egyben
Pigmentek
Ecsetek. Anyának is vettem egy szuper pirosítóecsetet és wahh.
Szempillaspirál. Legutóbb kaptam egy kis katalógust a szempillaspiráljaikról, már ki is szemeltem az egyiket, bár most 3D-s műszempillát viselek (a mikulástól kaptam:P), szóval a közeljövőben nem a legjobban tudom kihasználni... de hosszútávon jó befektetés!
Szemhéjtus és szemceruzák több színben... ezeket már meg is vettem, majd lepasszolom valakinek, hogy "lepjen meg" vele!

Wish list:
Fix+ (which is perfect under and over makeup as well), lovely stuff, it hydrate your skin and help to fix your makeup. I only used that under my foundation, and it worked really good, prepared my skin perfectly.
Mineral powder
Pigments - ooh how I love MAC pigments!! Can't get enough of them!
Brushes. I bought one for my mother for her new blush last week and it is... baaaah. So gorgeous!
Mascara. Now I wear 3D fake lushes which are stay on my real lushes for more than a month, so I don't wear mascara at all but in the long run it's a good choice!
Liquid eyeliner and simple eyeliners in several colors.


The Body Shop

Halhatatlan márka a szememben. A testvajaik nélkül el se tudnám képzelni a mindennapjaimat. Ezen a télen leginkább a mangó, a barack, az áfonya és a kakaóvaj illatú termékeik izgatnak a legjobban. Szagoltam a limitált kiadású gyömbéres és vaníliás próbálkozásaikat... nem az én világom. Örülnék egy nagy tégely vadcseresznyés testradírnak is (amit már nem árulnak), egy csokis testszépítő olajnak meg egy magnós testvajnak. Meg az összes többinek, természetesen:D

Immortal brand to me. My mother also used that when she was my age actually. I can't live without their body butters! This winter i prefer mango, vineyard peach, cranberry joy and cocoa butter kinda products. I smelled the ginger and vanilla bliss ones in a TBS store this week from the limited edition but they are not my world. I'd be glad to have a big jar of wild cherry body butter, some chocolate beautifying oil and some mango body scrub. And every other thing from that store, of course!


L'occitane

Cseresznyevirágos parfüm. Ennyi. Extázis.

Cherry blossom perfume. My favorite. 


Lush

Ugyan nemrég tartottam nagybevásárlást náluk, és még mindig tele van egy nagy lezárhatós műanyag dobozom fürdőgolyókkal, habfürdőkkel meg luxus fürdőkészítményekkel, az ember mindig örül egy szép ajándékcsomagnak a Lush-ból! Krémből, tusfürdőből, ajakradírból elég, jöhetnek a szokásos habcsodák!

I went to Lush lately for a shopping tour and I still have got a big box full of bubble baths, bath balls and luxury bath products, but there's nothing like the feeling when you receive a Lush gift set from one of your beloved ones! Hand creams, shower gels, lip scrubs, bubble-wonders... you are my favorites, never enough of you!


Ezen kívül pedig...
...szeretnék egy jóféle hajsütővasat. Valami olyat, amilyennel a fodrászom is szokta göndöríteni a hajam, ha azt kérem. A hajvasalóm szuperjó, de olyan macerás azzal göndöríteni... lusta lányzó vagyok!
...szeretnék egy ékszerdobozt. Nagy átalakításban vagyunk itt nálam, mindent átrendeztünk, a fél bútorzatom új, a másik fele meg még majd érkezik, ha kitalálom, mit is szeretnék. Egy új komódon vagy üvegajtós szekrényen gondolkozom, mindenkettőhöz remekül passzolna az ékszeresdoboz!
...szeretnék egy szép órát. Sosem hordtam órát, mert nem éreztem szükségét, de annyira fel tud dobni egy outfitet, néha a barátomtól kérek kölcsön, mert nagyon tetszenek a férfiórák nőkön!

In addition, I would like ...
...a good curling iron. Something such as my hairdresser's one. My hair straightener is a really good one, but it takes a long time to curl my hair that way ... I'm soooo lazy and I'm ashamed of that:/!
... a jewelry box. Here is a big conversion in my room, we changed half my furnitures for new, romantic ones, and the other half will come when I figure out what I want. I'm thinking of a new glass-door cabinet or a dresser, both of them would be perfect with the jewelry box!
... a nice watch. I never wore watch because I did not feel the need to have one, but i realized recently that it makes an outfit so elegant. Sometimes I borrow a watch from my boyfriend, I just love women in men's watches!



De igazából nem az ajándék a legfontosabb számomra Karácsonykor, hanem a családommal és szeretteimmel eltöltött értékes idő, és a megemlékezés!  

But it's not the gift actually which is the most important for me at Christmas, but my family and loved ones and the precious time we spend together... and remembrance of the real meaning of Christmas!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése