2013. február 21., csütörtök

elf csillogó szemceruzák


Helló lányzók, a csillogás továbbra sem marad el, vágjunk is a közepébe:) Hatalmas rossz pont: nincs a színek neve a terméken! Fogalmam sincs, mi a nevük, csak így ránézésre tudom megmondani, hogy ez lila ez meg kék:D Oké, persze utánanéztem a honlapjukon, de ez tök idegesítő.



Szóval a színek balról jobbra:
-Twinkle Teal
-Grassy Green
-Plum Passion
-Precious Pink
-Iconic Ivory


Nagyon tetszik a kupakban hegyező megoldás, praktikus, mert akárhova visszük, mindig akcióra kész, akármilyen állapotban is dobtuk a táskánkba:) Tudom, hogy mindig az utazással jövök, de ez sem hanyagolandó, nem utazom mostanában annyit, de ha előfordul, semmi nem olyan fontos, mint a funkcionalitás!


Maga a ceruza felülete is csillogó, ahogy a termék is, ezáltal sok szemceruza közt is könnyen megtalálhatjuk, ha együtt tároljuk őket. Az is külön öröm, hogy olyan köntöst kapott a ceruza, ami megegyezik a színével, ez sem utolsó szempont keresgélésnél, nekem például rendeteg ceruzám van, mindig kiborulok, ha nem találok meg elsőre valamit.

A maguk $1-jával alapdarabok számomra, akár szemhéjalapnak, akár elmosva... ja igen, persze ennek nincs semmi vízállóságra vagy dörzsölésállóságra tett ígérete, ne is várjunk tőle ilyesmit. 

Vannak fenntartásaim, de kedvelem őket. Azt hiszem, ma este is használni fogom valamelyiket, vacsorára megyünk a családdal a nagyszüleimékhez:)

Nektek mi a kedvenc szemceruzátok?

Legyetek jók,
  
Petronella xox

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése