2014. április 3., csütörtök

Pretty & Polished - Letters to Cleopatra


Talán néhányan tudjátok, hogy a gyengéim az indie lakkok. Szó ne érje a ház elejét, teljesen le tudnak venni a lábamról a legújabb China Glaze kollekciók, egy-egy különlegesebb szín totál el tud varázsolni, de aztán ahogy nő az ember körömlakkjainak száma, úgy találja egyre unalmasabbnak az egyszerű lakkokat. Az indie lakkok nekem a körömlakkok extrém sportja, bennük keresem az izgalmat - amit többnyire meg is találok.



Az egyik kedvenc amerikai indie márkám a Pretty & Polished. Nem egy hű de nagy márka, de szeretem a kreativitásukat, és ők az első indie márka, akik rávettek, hogy megvegyek tőlük egy egész kollekciót - még ha csak négy lakkból is áll a csapat. :) De rajtuk kívül van még 3 lakkom a Pretty & Polished-tól, közülük az egyik szépség a Letters to Cleopatra.


Épp időben írok róla: már kacsintgatok a világosabb lakkok felé, de nem tudok lemondani teljesen a sötétebb színek varázsáról. Ez a lakk pedig nem túl sötét (de elég sötét ahhoz, hogy ha beleuntam a pasztellekbe, utána nyúljak), tele van színnel és élettel, épp erre van szükségem!


Sötét lila jelly alapban apró bronz (copper?) hatszögek, kicsit nagyobb lila és kék hatszögek, lila négyzetek és nagyobb, zöld kör alakú glitterek teszik a lakkot ellenállhatatlanná. Ha tehetném, átfestetném ilyenre az autóm is!
A képeken két réteget láttok, talán elfért volna egy harmadik is. Az ilyen glitter bombákra ajánlott a fedőlakk, mert hajlamosak néha kicsit kiállni - erre pont nem jellemző, na de tudjuk, hogy a fedőlakk hogy kisimít minden apró egyenetlenséget! Használtam már sötét lila, krém finisű lakk felett is egy rétegben, úgy talán még többen észrevették a körmömön - legyen szó sorbanállásról az egyetem büféjénél, stretching órán nyújtásról a balettkorlát mellett, egyszerűen mindenki észrevette (olykor idegenek is szóvá tették).



Számomra olyan harmónikus ez a lakk, annyira a helyén van minden! A tartósságra nem volt panasz, a glitterek nagyon ragaszkodtak a körmömhöz, ami a lemosáskor jelentett egyedül problémát. :) A márkáról bővebben ITT írtam, elérhetőségekkel együtt, nézzetek szét a honlapjukon, sok izgalmas nyalánksággal találkozhattok!



18 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Gyönyörű, hűű, most újra fellángolt bennem a márka iránti töretlen szeretet! :D

      Törlés
  2. Gyönyörű, és amik a honlapon is találhatóak is nagyon szépek! :) Ezeket csak rendelni lehet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos csak rendelés útján elérhetőek. :/

      Törlés
  3. De jól néz ki felkenve is, nemcsak az üvegben! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos - szerencsére csak néha - velem is előfordul, hogy valami nagyon bejön az üvegben, a körmömön meg olyan meh. :/

      Törlés
  4. Hűűű, nagyon tetszik! *-* Jól áll neked ez a lakk!

    VálaszTörlés
  5. tényleg nagyon szépséges..*.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én alapjáraton odavagyok a liláért, de ezzel a sok színnel egészen levett a lábamról!

      Törlés
  6. Ez egy igazi mágia, lakkos üvegbe zárva! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam, hogy neked tetszeni fog, Reni, ha más nem, legalább a LILA alap :P

      Törlés
  7. Csodaszép ez a lakk, nekem egyből a farsang, karneválok jutottak eszembe róla! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színkavalkád miatt? (jajj de jó lenne elmenni Velencébe most:D)

      Törlés
  8. wuhuhuuu...ez ám a szín kompozíció. Nagyon tetszik!
    Gyönyörűek a körmeid!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép kis lakk:) de aranyos vagy, köszönöm!

      Törlés